martes, 1 de mayo de 2012

Salida al teatro de 1º y 2º

El pasado miércoles 25 de abril por la mañana, nuestros alumnos de 1º y 2º de Primaria, asistieron a la representación teatral de “La pastissera i els follets” a cargo de la Compañía “L´Estaquirot Teatre”, que organizó el Ministeri d´Educació en el Teatro Comunal de Andorra La Vella.



El espectáculo fue muy visual y entretenido, partiendo de transformaciones escénicas donde se combinaron actores y marionetas.


Un bon dia la Neus, la pastissera , nota que a l'obrador hi passen coses estranyes i es neguiteja perquè pensa que potser hi han ratolins. Però el que realment passa, és que hi han uns follets que des de fa molts anys viuen en aquella pastisseria; allà tenen el seu món, dormen , treballen, juguen i es diverteixen.
Després de moltes peripècies , la pastissera i els follets decideixen que serà millor no fer-se la guitza i junts col·laborar per a fer uns pastissos que tan sols es puguin trobar a la pastisseria de la Neus ," els pastissos de fer riure".

Escenes divertides, musicals, altres més intimistes, la manipulació a vista dels entremaliats follets i la relació que estableixen amb la pastissera fan d'aquest, un espectacle dinàmic i atractiu tant pels més petits com per als més grans.
La posta en escena està pensada per a que els nens puguin reconèixer fàcilment l' espai on es desenvolupa l' acció, l'obrador d'una pastisseria , amb tots els elements que s'hi poden trobar.

No hay comentarios: