miércoles, 19 de junio de 2013

Acto de Entrega Donativo a Acción contra el Hambre

Avui, al Col·legi del Pirineu hem fet entrega del txec per valor de catorze mil dos-cents trenta-tres euros amb quaranta cèntims que es van recaptar el passat dia 17 de maig a la “Carrera contra la Fam”, un esdeveniment organitzat per l’escola conjuntament amb la ONG Acció contra la Fam.



A l’acte d’entrega del txec, hem pogut comptar amb la presència de la Sra. Mª Soledad Salafranca Sánchez de Neyra, Consellera d’Educació d’Espanya que ha estat molt interessada en que els alumnes sabessin a quants nens havien pogut salvar la vida els diners recaptats. La Sra. Natalia Anguera Ruiz, delegada d’Acció contra el Fam per Catalunya, Andorra y Aragó els ha pogut explicar que la distància recorreguda entre tots els participants havia estat de 992 kilòmetres i els diners recaptats podrien salvar la vida a uns quatre-cents infants. 


Des del col·legi volem agrair la participació dels alumnes i de les seves famílies, que s’han implicat extraordinàriament en el projecte aconseguint una fita importantíssima no només a nivell econòmic si no també educatiu i humà.



Texto y Foto: Geo

No hay comentarios: