sábado, 21 de mayo de 2011

Fase Final Concurso Andoflora

Diari d´Andorra. C. Audí - La Massana - 20/05/2011



Una de les nenes participants en el projecte.
Els floristes més originals
Segur que mai han vist un parterre on les plantes dibuxin la forma d’un robot. O la de la cara d’una nena. O el pont de les Salines. O, fins i tot, la M del logotip promocional de la Massana que representa l’eslògan Muntanyes d’emocions. Doncs si aquest cap de setmana s’apropen a Andflora, ja no podran dir el mateix.





Els infants de la parròquia van destinar ahir bona part del matí justament a crear amb la inspiració de les flors. Van fer de dissenyadors florals, de jardiners, en el marc del concurs d’espais enjardinats convocat per a la fira temàtica.


 Amb el davantal posat, eines a punt, idees clares i un pressupost tancat –els grups disposaven d’uns diners concrets per comprar flors, plantes i materials decoratius per al projecte–, els joves es van posar mans a l’obra. Havien d’elaborar el seu jardí, petit, d’1,2 metres quadrats, prenent com a base el disseny que prèviament havien treballat a classe. Es tracta d’un dels projectes educatius que inclou enguany la mostra, que pretén inculcar als més petits el respecte als espais naturals.

Als professors i monitors que guiaven els estudiants, se’ls va sumar, durant una estona, una d’espontània. La cònsol menor d’Ordino, Consol Naudí, amant de tot el que estigui vinculada a la natura i el medi ambient, els va donar alguns consells pràctics. Ells els van seguir embadalits.


Estos fueron los seis diseños seleccionados de nuestro Colegio por parte de Jurado. Nuestros alumnos junto con sus profesores Palmira, Nuria, Sonia y Robert, estuvieron toda la mañana pasando su diseño del papel a la realidad.
Fueron galardonados con los dos primeros premios:
1er premio Aleix, Nathalie y Xénia de 6º


      2º Premio para Carla, Eva y Laura de 5º

¡¡¡¡Enhorabuena a esta iniciativa del Comú de La Massana y a nuestros alumnos por la calidad de sus diseños!!!! Durante todo el fin de semana estarán expuestos en la Feria de Andoflora en La Massana.

No hay comentarios: